Beoordelingen van M Noodle Bar Leiden

Recente recensies van M Noodle Bar Leiden

5 sterren na 39 reviews

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een top Noodle Bar met goede service en kwaliteit eten!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker! En zo lief het gratis drankje voor mijn verjaardag, dankjewel! Wij komen graag terug.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Satisfied customer here. We ordered for take out, not only is the food delicious but the way they pack it is really careful. Their bubble tea is heavenly! I wish their location is nearby. Wishing you more success!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste noodles van Leiden! Ook de bubble tea was erg lekker. Bezorging was heel snel.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste ramen in Leiden!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! Mensen die hier werken zijn ook altijd erg vriendelijk. Bezorging is ook helemaal top. Wij zijn en blijven vaste klant! Heel blij met jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heerlijk ramen en udon. Alles was zo smakkelijk. De bambooshoots zijn lekker zacht en de zwarte zwammen maken het aromatisch. De black garlic was een aanrader! En iederen houdt van de Chicken don.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op tijd, teriyaki chicken don altijd lekker, en de nieuwe bubble teas (brown sugar) zeker een aanrader!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

What a treat - a proper ramen place in Leiden! Really authentic flavors and amazing broth. We had a veggie option and the spicy chicken shoyu and we will definitely be going back. Can’t wait to try the rest!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kan niet wachten tot de horeca weer open mag want dan kom ik heel graag eens bij jullie eten!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne service en heerlijk eten. Vanavond met het hele zin gesmuld van de ramen en bijgerechten.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd. Zoals altijd heerlijk eten! Zo goed vind je het bijna nergens!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, nieuwe uitgebreide menukaart is ook erg goed maar de mala ramen blijft mijn favoriet!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen 10 minuten van de afgesproken tijd, eten was zoals gewoonlijk heerlijk.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengemeen vriendelijke mensen. Twee vergissingen van mij werden zonder opgelost toen ik belde. De bezorging was op tijd en correct en het eten was heerlijk. Een tip: Probeer de tas aan de deur niet want te geven want ik mag hem niet aanpakken. Contactloos bezorgen, toch?

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zeker het geld waard en ook nog super snelle bezorging.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk pittige noodle soep, en snel bezorgd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst thuis laten bezorgen en ze waren mooi optijd. Eten was weer overheerlijk!!!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Chashu Teriyaki chicken don was erg lekker. Vlotte en vriendelijke bezorging.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn lievelings!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd! Snel bezorgd en er zat zelfs een leuk kerstcadeautje bij. 100% tevreden :)

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was 20 minuten te laat ondanks 2 uur van te voren besteld, het was allemaal wel nog warm. Eten was zoals vorige keren erg lekker.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 10 min van de afgesproken tijd geleverd en het eten was heerlijk en genoeg.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en eten was erg lekker, wel ontbrak het halve ei. De kwaliteit is er wel naar, maar het is redelijk prijzig.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten, bestelling stond op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wel een beetje duur, maar erg lekker en redelijk op tijd bezorgd!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en prima service! We hadden meer dan genoeg, morgen dus nog een beetje extra lunch :)

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten, alles was netjes ingepakt.. Bezorging was ontzettend rap!